Sz.E.

Sz.E.

"Nem szeretnék nagy szavakat használni, viszont el kell, hogy mondjam mit is segített nekem a Testszerviz.

Ez a program tényleg az életmódváltásról szól. 56 éves vagyok, s ebben a korban nem volt könnyű és jelenleg sem könnyű az életmódváltás.

Mióta elhagytam a cigarettát, annak már idén szeptemberben múlt 20 éve, felszaladtak rám a kilók rendesen. Akkori súlyom 73-75 kg között volt, ami az idén júniusra elérte a 113 kg-ot. Mondanom sem kell hány fogyókúrán és "csodabogyó" elfogyasztásán voltam már túl és ezek mennyi pénzbe kerültek. Nem mondom, hogy nem volt egyáltalán hatásuk. Például a 90 napos szétválasztó diétával sikerült 17 kg-ot leadnom, viszont 3 év alatt 24-et visszaszednem. Hazudnék, ha azt mondanám, nem ettem sokat. Rengeteget zabáltam, mint egy őrült. És ennek meg is lett az eredménye.

Aztán itt a Facebook-on, rátaláltam a Testszerviz programra és egy Rékával folytatott beszélgetés után rájöttem, ezt nekem találták ki és belevágtam. Az eredmény: 3 hónap után -10 kiló. Ez a haladás nekem megfelel. Tudom, hogy lehetne sokkal több is. Azt is tudom, hogy ez csak rajtam múlik. Szeretnék jövő július 1-re 80 kg lenni. LE FOGOK fogyni és úgy érzem, mehet a mérleg mutatója még lejjebb is.

Sokkal, de sokkal jobban érzem magam, Lehet, a mínusz 10 kiló nem látszik annyira, de én érzem. Energikusabb lettem. Már nem kell a hosszú nyelű cipőkanál. Simán lehajolok és felhúzom a cipőm magamnak. Felmegyek a 4-ik emeletre anélkül, hogy kiköpjem a tüdőmet. Az arcbőrömön levő foltok és kiütések nyomtalanul eltűntek. A nadrágjaimat csak övvel tudom felvenni és már a 3-ik lyukat is használom. És amit utoljára hagytam, de nekem a legfontosabb, teljesen rendbe jöttek a székelési problémáim, D....lax nélkül.

Hálás köszönetem az egészségemért és a jobb, sokkal jobb közérzetemért Rékának és a Testszerviz programnak!"

SZ.E.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem