Szabó Ilona

Szabó Ilona
Én nem az életminőség teszt kitöltésével kezdtem el. Egy kedves ismerősöm meghívott a Testszerviz csoportba, mivel úgy gondolta segítségemre lesz. 2019 decemberébe láttam először a Kulcs a testhez könyv ajánlását. Gondoltam, hogy nagyszerű ajándék lenne az akkori párom számára, egy példányt pedig magamnak vettem ajándékba. 
 
Mindig is soványka voltam, s szinte állandóan éhesnek éreztem magam, bár naponta ötször vagy hatszor ettem. Amikor megvettem a könyvet pont már elkezdtem edzőterembe járni is, azt remélve, hogy hátha izmosodok, s növekszik a súlyom. A könyv segítségével sikerült egyre jobban figyelnem a táplálkozásomra is, egyre több gyümölcsöt és zöldséget kezdtem el fogyasztani és bár még mindig gyakran éhesnek éreztem magam, a sok étkezés ellenére, de a testsúlyom szépen kezdett emelkedni. 47,5 kg-ról eljutottam 49 kg-ra. Mások is kezdték látni, hogy a ruhák egyre jobban állnak rajtam.
 
Ezután bár a súlyom továbbra is növekedett, de az energiám azért lehetett volna jobb is. Ezen kívül gyakran előfordult, hogy a magas stressz szintem miatt nem volt étvágyam vagy emésztési gondjaim adódtak. Nem mindig voltam kipihent reggelente és este volt, hogy nem tudtam elaludni, vagy azért mert nem ettem eleget és újra megéheztem vagy, éppen mert túl sokat ettem és ez nem hagyott aludni.  Beszereztem a Kulcs a tápanyagokhoz könyvet is és elkezdtem szervizelt ételeket készíteni magamnak, a könyv javaslatait használva arra, hogy milyen tápanyagokra van szüksége a testemnek. Így jutottam el 50 kg-ig, mert már képes voltam tápanyag dúsabb ételeket fogyasztani.
 
2020 májusában töltöttem ki az életminőség tesztet és kezdtem el a Testszerviz 3 hónapos programját. Kezdetben próbaügyfélként, majd Dr Suba Réka lett a konzultánsom. A Rékával való konzultációk során rengeteg felismerésem volt. Képes volt ráirányítani a figyelmemet arra, hogy megvizsgáljam, mi miért történik a testemben. Segített megoldani azt, hogy hosszú ideig jóllakottnak érezzem magam az étkezések után. Felismerésem az volt, amikor rájöttem, hogy a glutén az oka annak, hogy a testemben a többi hasznos tápanyag nem tud felszívódni. Rájöttem mikor a legmegfelelőbb számomra, hogy lefeküdjek. Bármilyen kérdésem volt, akár konzultációkon kívül, Réka nemcsak elmondta a választ, hanem úgy mutatta be, hogy utólag is emlékeztem a válaszra. Nagyon élveztem a konzultációkat, rendkívül jó alkalmak voltak én idő szempontjából is. Mindig jó kedvem lett a végére, sőt büszke voltam magamra, hogy egyre több sikerem lett. Nagyon hálás vagyok.
 
Az első nagy sikerem, hogy 2020 augusztusában 54,7 kg-ot mutatott a mérlegem. Ezen kívül nincsenek emésztési panaszaim, s sokkal jobban kezelem a stresszes időszakokat. Az alvásom pihentető és képes voltam kitartani az edzések mellett. A testem úgy gondolom, hogy sokkal nőiesebb. Munka után nem esek rögtön az ágyba, ami előzőleg jellemző volt, hanem képes vagyok még az otthoni teendők elvégzésére. Néha még esti sétákra is van energiám, egy hosszú munkanap után is.  Egy meglepő nyereség mindezek mellet még az lenne, hogy bár nemrég voltam hajat vágatni, egyre több ismerősöm jegyzi meg, hogy mennyire megnőtt a hajam, pedig nagyon nehezen szokott eddig nőni. 
Nagyon hálás vagyok Rékának azért, hogy türelemmel mellettem volt és rengeteget segített nekem a számomra megfelelő életmód kialakításában. Köszönök szépen mindent!
 
Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem