Szente Kinga

Szente Kinga

Augusztusban kezdtem el a Testszervizt és lassan, de biztosan, eddig 9 kg-tól szabadultam meg, de remélem, többtől is megfogok.

A program elkezdése számomra azért volt fontos, mert egyik felől nagyon egészségtelenül táplálkoztam, másik felől, ennek köszönhetően a súlyom is jó szépen gyarapodott. Egyiknek sem örültem, de viszont azt is tudtam, hogy egy új rendszert nem fogok tudni könnyen felépíteni, és még követni is, hacsak valaki valamivel (egy már működő és ésszerű rendszerrel!) nem segít. Ekkor jött képbe Réka, aki által olvastam a Testszerviz programról és nagyon megtetszett az egész és kiváncsivá is tett.

Eleinte nagyon “érdekes” volt az “átállás”, ugyanis az agyam minden nap azon járt, hogyan fogom túlélni lisztes dolgok nélkül vagy épp mi az amiben cukor vagy épp búza liszt nincs (mert hát nálam felé mindenben van minden, szó szerint). A cukorról való lemondás nem volt olyan vészes, viszont az már ismét kemény dió volt, amíg megtanultam, hogy mi az, amiben nincs (mert aztán azt is mindenbe tesznek ami a boltban kapható, nehogy kimaradjon…). Ez a dolog, hogy együnk minél több nyers és természetes alapanyagokat, vitte a pálmát. Éhség rohamjaim nagyon ritkán voltak és az édességekre is mostmár simán nemet tudok mondani.

Azt mondják az angolok, hogy ‘No pain, no gain’, de az a tudat, hogy bármit (talán 5 mindennapi alapanyag kivételével az én esetemben) megehetsz és úgy ahogyan jól esik, hát ez engem eszméletlenül motivált, s főképp mert én aztán tényleg szeretek az ételekkel kisérletezni (mai napig nem tudom a recepteket a leírtak szerint követni…) és finomakat enni! és … hát lehet, liszt és cukor nélkül is. 

Főzni kedztem magamnak, rendszeresen, és már annyira megszoktam, hogy egyszerűen imádom a legegyszerűbb alapanyagokból a legjobb ételeket kihozni, sőt hiányzik, ha nem teszem. A Rékával való heti egyszeri megbeszélés, meg az alap induló csomag sokat segített egy tisztább képet “festeni” a folyamatról meg a dolgok állásáról is, aminek nagyon örültem. 

A programra kifizetett pénz jó befektetés volt, ezeddig nem bántam meg egy banit sem.

Még van mit csiszolnom és ahová fejlődnöm, de biztos vagyok benne, hogy lassan, de biztosan elérem a célomat. Nagyon szépen köszönöm a türelmedet és a támogatást Réka és “Keep up the good work”

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem