T.Barbi

T.Barbi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

TÁNCZOS BARBI MÉRLEGÉN A SZÁM STABILAN 6-OSSAL KEZDŐDIK. 12 KILÓT FOGYOTT ÉS ÖSSZESEN 51,5 CM-REL CSÖKKENTEK A KÖRFOGATAI.

Barbi gyönyörű 2 gyermekes anyukaként túlsúllyal küzdött, amikor elkezdte a Testszerviz programot.

Két szülése között rövid idő telt el, és a második várandóssága után nem akartak lemozdulni róla a kilók. Szeretett volna újra tetszeni a férjének, és nagyon zavarta, hogy a haskörfogata nagyobb, mint a mellbősége. Ez megnyirbálta az önbizalmát. Fő célkitűzése az volt, hogy a mérlegen 6-ossal kezdődő számot lásson, amikor megméri magát.
Ahogy telt-múlt a Testszerviz program 3 hónapja, úgy lett Barbi egyre vidámabb és magabiztosabb.
Fogytak a kilók és a centik, és egyre több elismerést kapott a környezetétől. Az édesanyja, a védőnő, a barátnők, az ismerősök, a zumba oktatója és végül még a férje sem állhatta meg szó nélkül azt a csodás változást, amin Barbi keresztül ment.

Barbi ezt írta a program befejezésekor:

“A Testszerviz programmal kapcsolatos céljaimból MINDEN MEGVALÓSULT!
12 kg-ot fogytam így a mérlegen a súlyom stabilan 6-ossal kezdődik. A haskörfogatom 8,5 cm-rel lett kisebb, és ezzel most már messze alulmarad a mellbőségemhez képest. Újra nőies a megjelenésem, így a télen-nyáron hosszú nadrág helyett idén már szoknya és rövid nadrág is volt rajtam. El kezdtem zumbázni és kimondhatatlanul élvezem. Ilyenkor a férjem vigyáz a gyerekekre. Nagyon örülök annak, hogy az én példám hatására édesanyám is sokkal egészségesebben él és étkezik. Kevésbé vagyok fáradt, mint korábban pedig a két kis gyermekem egész nap foglalkoztat és a kisebbel éjszaka is sokat vagyok fent. Az első várandósságom előtt hordott nadrágom is nagy már rám. Múltkor wellness-ezni mentünk a párommal kettecskén, hogy megünnepeljük a házassági évfordulónkat. Hosszú idő után először viseltem magabiztosan a fürdőruhámat, és a férjem nem győzött dicsérni. Szóval én úgy érzem mindent megkaptam a Testszerviz programtól.
Köszönöm Rita segítségét, akiben egy nagyon kedves, türelmes és végtelenül segítőkész embert ismertem meg. Nagyon könnyű volt vele együtt dolgozni. Jól tudott engem ösztönözni. Mindig tudott olyan dolgot mondani, amire én nem is gondoltam, és átsegített a hullámvölgyeken. Elég laza kötetlenek voltak a beszélgetéseink, egyszer sem feszengtem mellette. Rengeteg új információt hallottam tőle és sok mindent meg is értettem általa.”

BARBI


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Barbi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem