Tamás

Tamás

Amikor elkezdtem a programot, csak az volt a célom, hogy megszabaduljak a felesleges kilóktól. Ahogy folyamatosan csináltam és az életem részévé vált, egyre inkább újabb célokjöttek elő. Miközben rengeteg tudást kaptam a testemmel kapcsolatban és nőtt a tudatosságom a működtetését illetően, könnyebben tudtam döntéseket hozni: mi is az igazánjó táplálék számomra? Nagyon sok új ismeretet kaptam arról, hogy a táplálkozásunk hogyan befolyásolja a testünk működését, az energiatermelést és az energia felhasználást. Pontos képet adott a program a megfelelő mennyiségek kialakításáról. Életmóddá vált és segített, hogy egy olyan ideális testet alakítsak ki magamnak, aminek a használata nem jelent gondot a mindennapokban. Folyamatosan magas energiaszinttel tudom élni az életem. 106 kg volt a kezdeti súlyom, most 80kg vagyok! Ez egy teljesen új világ!

A túlsúly olyan mindennapi komfort problémákat okozott, amik akkor lettek nagyon világosak, amikor eltűntek. Ilyen például:

- hogy nem bírtam rávenni magam a legminimálisabb mozgásra sem, ma pedig szívesen sportolok, hetente minimum négy alkalommal 1- 1,5 órát.

- Mindig eszek reggelit, ami előtte elképzelhetetlen volt.

- Állandóan úgy éreztem, hogy ingerült vagyok és mikor a táplálkozásomat rendbe tettem ez az érzés is teljesen eltűnt.

- Jobban bírom a terhelést, mind fizikailag mind szellemileg.

- Sokkal energikusabb vagyok, és többszörösét végzem el a feladataimnak, mint előtte.

- Nincs igényem a délutáni alvásokra, reggel kipattannak a szemeim, megyek a dolgomra és ugyanazon a magas energiaszinten tudom az egész napot végigcsinálni.

Egyszóval mit kaptam? „ ÚJ ÉLETET!” és esélyt arra, hogy egészségügyi problémák nélkül én irányíthassam a testem működését.


 

Miközben megcsináltam a programot, úgy döntöttem tanácsadó leszek és segítek Neked is, kollégáimmal közösen Veszprémben és Székesfehérváron működtetett Testszerviz központokban, hogy jobb állapotba kerülj és érezd, 40 felett is lehet egészséges boldog kiegyensúlyozott életet élni!

Tamás

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem