Több ügyfél sikere

Több ügyfél sikere
„Május végén kíváncsiságból kattintottam rá a Testszerviz teszt kitöltésére, amit egy telefonbeszélgetés követett.
 
Nem sokat gondolkoztam rajta, hogy belevágjak. Évek óta súlyfüggő vagyok. Számos diétát próbáltam ki, de ez a pár kg sehogy sem akart lemenni. Mindig is érdekelt, hogyan lehet tartós eredményt elérni, hogy egészségesebb, energikusabb és pár kg-val könnyebb legyek.
 
Aztán jött P. Réka, felmérte az állapotomat és lépésről lépésre haladtunk. Az apró sikerek vezettek a végső cél felé. És hát igen! Lehet jókat enni kenyér, krumpli nélkül is!
 
A heti egyszeri alkalom, amikor találkoztunk, saját magamnak is adott egy kontrollt.
Egy jó szakember megtanítja az alapokat, de szükség van kitartásra és célra.
Nekem a 6 kg mínusz volt a célom, az álmom, amiből 4-et sikerült leadni, de hiszem, hogy itt még nincs vége.
Lejárt  a 3 hónap, de abban biztos vagyok, hogy ezt most hosszútávon is képes leszek folytatni!
Köszönöm Testszerviz!” Gy. Adél
 
"2020 január és március között elvégeztem a Testszerviz alapprogramot, és alkalmam volt megismerni a helyes táplálkozás és az ételkombinálás titkait, annak érdekében, hogy egészségesek legyünk. Boglárka mindig segített abban, hogy lássam a pohár teli oldalát, és megtaláljam azokat a különbségeket, amelyekre szükségem van az egészséges táplálkozás egyensúlyának megtalálásához és megtartásához. Továbbra is szeretném folytatni a Testszervizzel kapcsolatban tanultakat és tapasztalataimat, valamint segíteni más embereket az egészségesen fogyásban."
 
Gyerkó Elena
 
Számomra a Testszerviz nem volt egy betervezett dolog az új évi fogadalomba, viszont pont egy olyan periódusban voltam, hogy nagyon küszködtem emésztési problémákkal. És amint a barátnőm mondta, hogy érdemes lenne meghallgatnom, hogy miről is lenne szó, úgy el kezdtem gondolkodni, hogy valójában szükségem van egy változásra, hisz ez így nem mehet tovább.
 
"Már eleve én elkezdtem egy-két változást bevezetni az étkezésbe, még ezelőtt, de nem tudtam nagyon sok mindent, nem volt, aki segítsen ebben, támogasson és jó tanácsokat adjon.
 
És így ismertem meg Bogit, aki egy csodálatos ember, nagyon segítőkész és 3 hónapig türelmesen végig kísért a életmódváltás első lépcsőfokain.
Nem a fogyás volt a cél, habár lement egy pár kiló (3 kg pontosabban, több nem is volt ahonnan) is, hanem az emésztési gondok megoldása.
Úgy érzem, hogy jó úton vagyok és bízom, hogy mielőbb megoldódik ez a helyzet is.
 
Amit tönkretettem évtizedeken keresztül nem fog rendben jönni 3 hónap alatt, van változás, rájöttem bizonyos hibákra ebben az időben, amit kijavítottam.
Ebben a periódusban a kedves férjem is belecsöppent az életmódváltásba és a gyerekek is, igaz őket nehezebb volt a zöldségek fogyasztására rá bírni, de lassan és biztosan haladunk. A férjemmel könnyű dolgom volt, hisz ő is egy nagyon tudatos es elkötelezett az egészséges élet mellett, így hát nagyon örült, hogy végre egészségesen étkezünk, és nála is eredményes volt, leadott 7-8 kg fölösleget, és ami nagyon jó, hogy nem érezzük legyengültnek magunkat!
Köszönöm Bogi a türelmedet és a segítségedet!"
 
Albert Mariana
 
"Szeretem a finom ételeket, nasikat, szeretek jókat enni. Sportolással és odafigyeléssel ezt éveken át kordában is tudtam tartani, viszont kb.2 éve arra jöttem rá, hogy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem is működnek a régi, bevált módszereim. Ez egyre jobban aggasztani kezdett, ezáltal pedig belekerültem a mókuskerékbe. Többször próbálkoztam,hogy leadjam azt a plusz 3-4 kg-ot,de minden igyekezetem ellenére kudarcot vallottam. Aztán rám talált/ rátaláltam Ilonára J és kezdtem egyre többet megtudni a Testszervíz programról. Az utóbbi sikertelen próbálkozásaim után, sokáig nem volt bátorságom belevágni a programba,de Lóri biztatása, Ilona meggyőző szavai elég bátorságot adtak ahhoz, hogy elkezdjem a programot. Meglepően gyorsan átállt az agyam erre a programra, már az első időszakban éreztem a pozitív változásokat.
A program végére sikerült leadnom a kitűzött 4 kg-ot, eltűnt a narancsbőröm, energikusabb lettem,megszűntek a nőgyógyászati panaszaim, és sokkal tudatosabb lettem az étkezéseket illetően. A családomat is próbálom erre az útra terelni, ami napról-napra egyre jobban működik.
Ilona pozitív kisugárzása, biztató- és dicsérő szavai nélkül nem ment volna ez ilyen könnyen. Örvendek,hogy „megismertelek” és általad egy jobb, minőségibb életet élhetek. Mindent köszönök!"
 
Változás a három hónap alatt
Súly: - 4 kg
Derék: - 2 cm
Csípő: - 2 cm
Comb: - 3 cm
 
P. Zs.
 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem