Vincze Boglárka

Vincze Boglárka

Minden ott kezdődött el, hogy az egyetemi évek során a sok tanulás, „stresszió” hatására bizony felszedtem pár kilót, ezt fokozta az ülő munkaforma és a mozgás hiánya. De még így sem mondhattam volna, hogy kövér lennék, viszont kezdtek kialakulni olyan egészségügyi problémák, amelyek hosszú távon nem fenntarthatóak, ezért még az elején akartam kezelni vagy megszabadulni tőlük. Egyelőre orvoshoz fordultam, a kezelés alatt nagyon hamar javult a helyzet, de amint véget ért újra rosszul éreztem magam. Éreztem, hogy itt gyökeresebb változásra van szükség, tehát elkezdtem másképp étkezni, próbáltam elhagyni a káros dolgokat, illetve beiktatni egészségesebbeket. Elkezdett jobban érdekelni az életmódváltás, ezért beleástam magam a témába és kerestem az ideális programot. Kisebb-nagyobb sikerekkel lefogytam 4 kilót és akkor megtörtént a nagy találkozás a Testszerviz technológiával és Rékával, aki csodálatos és hatalmas segítség volt a három hónap során.

68 kg-mal indultam a program kezdetekor, előtte 4 kg-t fogytam, míg a program alatt 8 kg-t. Noha még nem állt be optimálisra a testsúlyom, már nem állok messze tőle, viszont a kitűzött célomat elértem, fogytam és nincsenek emésztési problémáim. És mégis úgy érzem, hogy nem, mert ezt csak életem végén tudom kijelenteni, hiszen a három hónap alatt megtanult dolgokat, szokásokat nem akarom abbahagyni a 3 hónap után. Ezeket beépítem a mindennapjaimba és egészséges akarok lenni, inkább megelőzöm a betegségeket, mint, hogy pénzt, energiát, időt fektessek a gyógyulásba.

 

Tehát az idei év legjobb döntése volt elkezdeni a Testszerviz programot. Nagyon hálás vagyok Rékának az útmutatásért és még sok elégedett Testszerviz ügyfelet kívánok!

 

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket, mint Bogi? Energikus, jól működő, számodra is Ideális Testet?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem