Zsóka

Zsóka

TESTSZERVIZ PROGRAM, SIKERBESZÁMOLÓ!

fogadjátok szeretettel:-)


Három hónap után.

68 éves kisnyugdíjas vagyok. Évek óta magas vérnyomás,2-es típusú cukorbetegség, magas koleszterin, savasodás, komoly súlygyarapodás jellemezte életemet.
Februárban részt vettem a Testszerviz előadásán, nagyon tetszett és érdekelt, amit ott hallottam. Férjemmel megbeszéltük, és jelentkeztem a programra.
Babos Katalin Testszerviz specialistával egy állapotfelmérés után megbeszéltük, hogy az én esetemben mi a teendő. A 3 hónap alatt fogytam 9,7o kg-ot, nagyon jól érzem magam, csak a vérnyomás gyógyszeremet szedem, a többit elhagytam /háziorvosom ellenőrzésével/
Teljesen megváltozott az életem, nem fáj a lábam, sokat sétálok, járok női tornára. Kata a konzultációkon nagyon sok okos dolgot mondott, nagy hozzáértéssel, türelemmel kezelte problémáimat. Hálás vagyok Neki, hogy együtt drukkolt sikereimnek, a családunk is már a tanultak alapján vásárol élelmiszereket, Másképp főzök,- eddig nagyon sok káros élelmiszerre költöttük pénzünket.

Szeretnék egy nagyot kiáltani, hogy mindenki meghallja: EMBERTÁRSAIM! VAN EGY JÓ MÓDSZER, MEG LEHET CSINÁLNI, EZ AZ ÉLETMÓDVÁLTÁS HASZNOS, ÉLETRE SZÓLÓ MEGOLDÁS, MEGÉRI AZ ÁRÁT, MERT AZ EGÉSZSÉGEMBE FEKTETTEM!
MINDENKINEK TUDOM AJÁNLANI BABOS KATALIN TESTSZERVIZ SPECIALISTÁT.

Kata! Köszönöm, hogy örömet szereztél nekem és családomnak.
Fő célom a fogyás volt, de többet kaptam: az egészségemet!

T.Zsóka 

Gratulálok Zsóka nagyon fegyelmezetten még is könnyedén csináltad végig a programot:-) Jó volt Veled együtt menni ezen az úton:-)

 


Te is át szeretnéd élni ezeket a sikereket?

Zsóka is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztlapot!


 


Mi köszönjük neked Zsóka!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem