Zsóka

Zsóka

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

Egy különleges nyereség a Testszerviz program után:

"Sziasztok! Zsóka vagyok 47 éves. Az évek során felszaladtak rám a kilók rendesen. Az egyik orvostól a másikig mentem magas vérnyomás, pajzsmirigy alulműködés és a fáradtságom miatt.

Nagyon sokszor elkezdtem többféle diétát le is ment pár kiló, de aztán kamatostól jött vissza. Életmódváltás kellett volna? De hogyan? Egyedül nem ment. A Facebook-on felvettem a kapcsolatot dr. Suba Réka Testszerviz konzultánssal és megbeszéltünk egy időpontot. A beszélgetés során rájöttem, hogy ezt nekem találták ki, és belevágtam. A 3 hónap alatt soha nem éheztem. Megtanultam, hogy mik azok a táplálékok, amire szüksége van a testemnek, Sokkal energikusabb lettem. Reggel frissen kipihenve ébredek fel, Jól alszom és fogytam 12 kg-ot és helyreállt a vérnyomásom is. Nem szedek gyógyszert és jó a közérzetem. Megbirkóztam a nyers zöldségekkel, a zöld levelekkel és elmaradt az édesség utáni sóvárgásom.

Nagyon jól érzem magam! Sokat tanultam a program alatt, köszönöm a konzulensemnek, Rékának a kitartó munkát, a türelmes hozzáállást és ezt a fantasztikus tudást, amit átadott.

 Köszönöm szépen Réka! Isten áldjon!  

 Ui.: Soha nem késő elkezdeni és bármire képesek vagyunk, ha igazán akarjuk!"

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, jól működő, számodra is ideális testet?

Végre jó közérzetet?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

 

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem