Zsuzsa

Zsuzsa
Élménybeszámoló 
Testszerviz, 2020. szeptember 15. 
Nagyon szépen köszönöm az elmúlt 100 napot és amit ez alatt az idő alatt tőled kaptam, Marika. 
Hosszú éveken keresztül csak rakódtak rám a kilók. Tisztában voltam azzal, hogy a különbféle pirulák és a gyors diéták csak ideiglenes megoldást biztosítanak számomra, de így vagy úgy, ilyent meg olyant folyton kipróbáltam. 
Amellett, hogy sanyargattam magam, sokat éheztem, bosszantó volt, hogy mindig azt kívántam enni, amit pont nem volt szabad akkor.Fáradt voltam szinte egész nap, nem volt kedvem semmihez.  
Április végétől nagyon sok probléma adódott a családban és nehéz 4 hét telt el, ami után, elméletileg lecsendesedett a zűrzavaros életünk ezen szakasza, el kezdtem fontolgatni komolyabban ezt az egész Testszerviz dolgot. Már elég régóta foglalkoztatott a téma és sokat olvastam róla az interneten, személyes beszélgetéseim is voltak közeli ismerősökkel, sőt egy családtaggal is, akik már végigcsinálták a programot. Nagyon sok pozitiv dologról hallottam, olvastam, amikben mindig magamat láttam, de sajnos mindig valami megakadályozta azt, hogy belevágjak én is és kipróbáljam végre. 
Most sajnálom, hogy nem előbb tettem, de végre elhatároztam, elhatároztuk együtt a férjemmel, hogy végre áldozatot hozunk, mert ha most nem vágok bele, akkor pont úgy telnek a napok, hetek, hónapok, mint eddig. Szükségem volt már egy alapos változtatásra eddigi életmódommal kapcsolatosan. Emésztési problémáim voltak, folyton fáradt, levert voltam. Pajzsmirigy problémám van és mindent arra fogtam, az elhízást is többek között. Rendesen kerültem a tükröket, sosem tetszett, amit láttam ….. 
Véletlenszerűen olvasgattam a facebook-on és rákattintottam a testszerviz tesztre és csak úgy felületesen kitöltöttem, gondoltam úgy sem lesz belőle semmi, de ez tisztán rólam szól. Belevágtam. 
Elkezdtük a programot, már az első hét után éreztem változást és ahogy teltek a hetek, egyre inkább. 
Furcsa volt liszt, cukor, krumpli nélkül elképzelni és egyből jött a sok információ. Úgy éreztem, nem fog menni, de ott volt a sok segítség és lelki támogatás minden irányból – Marika és a családom. 
Fontos, hogy az egész családom ugyanúgy táplálkozik mint én, ez azért fontos, mert nem kell külön főzzek. 
A reggeli turmixokat is ketten fogyasztjuk a férjemmel. Jól érzi magát ő is, mióta változtattunk az életmódunkon! Soha nem ittunk turmixot, el sem tudtam képzelni, hogy tudom én azt meginni J Próba-szerencse és bevált! Most már a reggeleket el sem tudom képzelni zöld turmix nélkül. J 
Íme az elmúlt 3 hónap eredménye: 
- mínusz 12 kg 
- 2 ruhamérettel kisebb 
- Jól érzem magam, van elég energiám a napi lótás-futáshoz, mert nem egyszerűek a mindennapok, de úgy érzem, ha nem vágok bele, ezt a 2-3 nyári hónapot és amit hoztak, azt az „előző” énemmel nem tudtam volna végigcsinálni! 
- Voltak próbatételek, de 1-2 nap és a felkúszott grammok lekúsztak, csak tudni kell hogyan kell csinálni – és ez az, amit eddig nem tudtam, mit-mivel-mikor és hogyan lehet! 
- Úgy érzem nagyon sokat kaptam a programtól. Azt is hogy sokkal szorosabb lett a kapcsolat köztünk! 
A cél 15 kg volt, de az elért eredményre is büszke vagyok és remélem ez csak fokozódik még. 
Köszönöm
Zsuzsa

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem